Jimmy Larsson

Osteopat MSc, D.O.

Jag är osteopat med fem års grundutbildning vid Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg i samarbete med European School of Osteopathy i Maidstone, England.

Efter examen har jag fortsatt att utbilda mig genom regelbundna fortbildningar. Efter att ha arbetat några år satte jag mig i skolbänken igen för ytterligare två och ett halvt års intensiva studier vilket resulterade i en Master of science, MSc, i osteopati vid Dresden International University. Jag har även varit lärare och ämnesansvarig i osteopatisk medicin vid Skandinaviska Osteopathögskolan 2007-2013.

Jag är medlem i Svenska Osteopatförbundet där jag också har varit ordförande i några år.

På fritiden är jag utövare och instruktör i Aikido som jag har sysslat med i närmare 40 år, och sedan ett antal år har jag också dans som hobby. Rörelse, träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat.

Telefon

060-15 55 50
070-255 90 00

Email

jimmy.larsson
@mediform.se

Boka tid

Klicka här

Min blogg:

Förbättra din andning

Förbättra din andning

En bra andning är viktig för din hälsa. Här visar jag ett 7 stegsprogram för att förbättra andningen och rörligheten i bröstkorg och bröstrygg.

läs mer
Vi har en ny hemsida

Vi har en ny hemsida

Nu har vi en ny hemsida som gör det lättare för dig att hitta information om oss och att boka tid direkt hos din osteopat eller massageterapeut.

läs mer

Pin It on Pinterest